director dismissal

Director Dismissal

Ontslag van statutair directeur

Bij het ontslag van een statutair directeur komen ingewikkelde vraagstukken kijken, zoals de overgangsregelingen, de aansprakelijkheid en mogelijke bijbehorende procedures.
Daarbij is het van belang om vooraf goed op de hoogte te zijn van mogelijke consequenties.

director-dismissal.nl


ICT recht

ICT-recht

Het aantal zaken gerelateerd aan het ICT-recht heeft de afgelopen jaren, gezien de nog altijd sterk toenemende invloed van ICT op onze maatschappij, een grote vlucht genomen. Wij behandelen op het gebied van ICT-recht vele zaken van geschillen met betrekking tot de levering van software, games en alle soorten hardware tot zaken die over de aansprakelijkheid van ISP’s en telecommunicatierecht handelen.

ict-rechtloket.nl


BewijsOnline.nl

Bewijsonline.nl

Bewijzen dat een gewraakte uiting ook daadwerkelijk online heeft gestaan? Een schermafdruk (screenshot) alleen is niet genoeg, zo blijkt uit de jurisprudentie. Met Bewijsonline.nl staat u sterk. Bewijsonline.nl is de eerste – en enige – website die een schermafdruk combineert met een door een deurwaarder gewaarmerkt proces-verbaal van constatering. Direct klaar om bij uw dagvaarding of ander processtuk te voegen.

www.bewijsonline.nl


protheseletsel.nl

ProtheseLetsel

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het behandelen van alle soorten letselschadezaken. Wij hebben ons gespecialiseerd in de behandeling van claims in verband met problemen met verschillende soorten prothesen, zoals, de inmiddels beruchte, metaal-op-metaal heupprothesen (mom-prothese), borstprothesen, kunststofmatjes (tegen verzakking van organen in het bekken) en ICD-leads. 

www.protheseletsel.nl


Tijgers in Toga

Tijgers in Toga

Wij van Van der Goen Advocaten (anno 1969) hebben een ruime ervaring met de procespraktijk en realiseren zeer aanzienlijke bedragen voor onze cliënten. Wij procederen op vrijwel alle rechtsgebieden. Onder meer op ICT-recht, (internationaal) handelsrecht, personen- en familierecht, auteursrecht, merkenrecht en schadeclaims bij medische fouten en (verkeers)ongelukken.

www.togatijgers.nl