Gratis scheidingscheck bij Van der Goen advocaten in Soest tijdens ‘Dag van de Scheiding’ 9 september 2016

31 augustus 2016

Eén op de drie huwelijken strandt. Het is onder meer deze reden dat de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) de ‘Dag van de Scheiding’ heeft ingesteld om op deze wijze de aandacht te richten op de grote maatschappelijke gevolgen hiervan en derhalve de noodzaak van een goede begeleiding bij scheiding.

Op 9 september 2016 kan iedereen die meer wil weten over het onderwerp ‘scheiden’ vrijblijvend bij Van der Goen advocaten terecht. Van der Goen advocaten is aangesloten bij de vFAS.

Gedurende de Dag van de Scheiding worden bezoekers van Van der Goen advocaten, in de gelegenheid gesteld om vrijblijvend kennis te maken met ons kantoor. Het is onder andere mogelijk om een gratis scheidingscheck te laten uitvoeren. Daarnaast kunnen vragen worden gesteld en meer informatie worden verkregen. Het kosteloos ingewonnen advies van de vFAS-advocaat-mediator geeft inzicht in de keuzes en/of gevolgen in specifieke situaties op het gebied van scheiden.

Respectvol uit elkaar

Op 15 september 1796 werd in Nederland de allereerste echtscheiding uitgesproken. Voor vFAS was dit de aanleiding om rond deze dag landelijk aandacht te vragen voor de noodzaak van deskundige begeleiding van scheidingen. Doel is het verbeteren van het proces rondom een echtscheiding, zodat (ex-)partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Niet voor niets is het motto van de vFAS: ‘scheiden doe je samen’.

Sinds 2010 wordt ieder jaar de ‘Dag van de Scheiding’ georganiseerd. Tijdens de dag kunnen via Twitter (#dagvandescheiding) vragen aan vFAS worden gesteld.

Over de vFAS

De vFAS is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht. Het merendeel van de aangesloten leden is gespecialiseerd advocaat-scheidingsmediator. Deze begeleidt mensen die in onderling overleg de gevolgen van een (echt)scheiding willen regelen.

Van der Goen advocaten ontvangt u op de Dag van de Scheiding graag. U bent van 9.00 tot 17.00 uur van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen bij ons kantoor aan de Vredehofstraat 15 te Soest. U kunt daarvoor desgewenst ook voorafgaand een afspraak maken via ons secretariaat (035-6015080 of info@vandergoenadvocaten.nl) zodat u er zeker van kunt zijn dat een van onze specialisten op het door u gewenste tijdstip beschikbaar is.

Lees meer over: