D.C. Windeij

Daan Windeij

Daan studeerde Nederlands Recht met als afstudeerrichting Privaatrecht  aan de Universiteit Utrecht. Voor zijn afstudeerscriptie “De techniekrestrictie in het modellenrecht” ontving hij de BMM Student Award. Van 2009 tot 2015 is hij actief geweest als medewerker bij de Rechtswinkel in Hilversum.  In 2011 is hij beëdigd als advocaat en werkzaam geweest onder meer op het gebied van arbeidsrecht en huurrecht bij een advocatenkantoor in Amersfoort. In februari 2019 is hij in dienst getreden bij Van der Goen Advocaten.

Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur: Daan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:– Algemene praktijk en Letselschaderecht. Deze registratie verplicht Daan elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten onderhoudt hij de volgende rechtsgebieden: Algemene praktijk en Letselschaderecht.

Wilt u meer informatie?

Wij vernemen graag met welk juridisch vraagstuk we u kunnen helpen