Claims Apeldoorn naar verzekeraar Suzuki

Wij behandelen vorderingen van gedupeerden bij de aanslag op Koninginnedag 30 april 2009 te Apeldoorn. De eerste claims zijn inmiddels ingediend waarbij een voorschot is uitgekeerd.

Bob van der Goen hierover Radio 1 Journaal op 16 mei jl.:
http://www.radio1.nl/terugluisteren?start=16-05-2009 kies het journaal van 17.00 uur rond de 4e minuut.

Gezien onze bijna 40-jarige ervaring met dit soort zaken als claimadvocaat (onder meer traden wij op bij Tenerifevliegramp, Bijlmervliegramp, politie tegen voetbalhooligans de legionella-uitbraak in West-Friesland, de zaak van de bereden politie tegen hooligans bij voetbalrellen, de zaak tegen Nina Brink/World Online en de millieuramp in Ivoorkust) zijn wij op dit gebied het meest ervaren kantoor van Nederland. Hierbij draait het niet slechts om ervaring bij letselschadezaken, maar onze ervaring met het voeren van complexe onderhandelingen in dit soort zaken is hierbij essentieel.

AANMELDEN:
Meld u aan voor een eerste screening, die op korte termijn kan plaatsvinden, wat de medische aspecten betreft, zo nodig in aanwezigheid van onze medisch adviseur prof. dr. Bob Smalhout, voor een kort advies wat betreft de haalbaarheid.

Gezien de vele vragen die ons bereiken reageert prof. Smalhout als volgt:

Prof. Smalhout: ‘vermeden moet worden dat een kongsi gevormd wordt waarbij de verzekeraar en diverse organisaties die zichzelf zogenaamde garantiecertificaten toekennen allemaal in één schuitje komen te zitten, hetgeen de belangenbehartiging van de advocaat, die principieel onafhankelijk moet zijn, niet ten goede komt’.

Wij beschikken als enige kantoor over prof. Dr. Bob Smalhout die wat de medische kant van de zaak betreft kan adviseren.

Wilt u zich aanmelden? neem dan contact met ons op.

Zie ook onderstaand artikel uit De Telegraaf.

Uit De Telegraaf van 11 mei 2009

Van een onzer verslaggevers

SOEST, maandag
De slachtoffers van de aanslag op Koninginnedag gaan hun schade verhalen op de verzekeraar van de Suzuki Swift van de dolgedraaide Karst T. De schade van gewonde, overleden en getraumatiseerde slachtoffers van de Koninginnedag-aanslag kan in de vele miljoenen euro’s lopen.
Claimadvocaat mr. Bob van der Goen uit Soest bevestigt dat zich Apeldoornslachtoffers bij zijn kantoor hebben gemeld. Onder anderen een moeder (52) en haar 16-jarige dochter. De moeder wist op het nippertje voor de aanstormende Suzuki Swift weg te springen en haar dochter mee te trekken, die echter nog nét werd gegrepen door de langsrazende auto.
De dochter van 16 heeft zwaar letsel opgelopen aan haar benen, rechterknie en nek.

„Mijn cliënten hebben de dood in de ogen gekeken”, aldus Van der Groen. „De moeder zegt: ons leven is van het ene op het andere moment veranderd in een hel.”
Van der Goen zegt dat de schadeclaims goed haalbaar zijn. „De auto was verzekerd en op basis van artikel drie van de Wet Aansprakelijkheid Motorrijtuigen, de WAM, kun je aanspraak maken als de bestuurder civielrechtelijk aansprakelijk is. Dan heb je een claim op de verzekeraar, in dit geval Reaal Verzekeringen.” Van der Goen: „De bestuurder is 100 procent aansprakelijk, daar kan geen misverstand over bestaan.”

Wilt u meer informatie?

Wij vernemen graag met welk juridisch vraagstuk we u kunnen helpen