Nieuws

CLAIMS PROLIFT-MATJE

6 september 2020

Na ons succes in de ‘voorhoedeprocedure’ bij de rechtbank tegen producent Johnson & Johnson heeft deze geen hoger beroep ingesteld. Het vonnis, dat het eerste (gedeeltelijke) succes in Nederland is in de strijd om erkenning van het onrecht dat de slachtoffers van de bekkenbodemmatjes is aangedaan, is nu dan ook onherroepelijk geworden. Een aantal voor … lees verder »

Wat te doen als ondernemer bij overheidsmaatregelen ter zake van het Coronavirus

16 april 2020

In de loop van de tijd heeft de Staat steeds verdergaande maatregelen getroffen voor de bestrijding van het coronavirus. Op 16 maart 2020 heeft de minister-president in een televisietoespraak gemeld dat het in Nederland gekozen pakket aan maatregelen erop is gericht om de verspreiding van het coronavirus maximaal te controleren. Bovenstaande tekst is afkomstig uit … lees verder »

Update procedure bekkenbodemmatjes

Hier volgt een algemene update ter zake van de groepsclaim bekkenbodemmatjes die wij behandelen. In de ‘voorhoedeprocedure’ bij de rechtbank tegen producent Johnson & Johnson is inmiddels vonnis gewezen. Het vonnis is het eerste (gedeeltelijke) succes in Nederland in de strijd om erkenning van het onrecht dat de slachtoffers van de bekkenbodemmatjes is aangedaan. Een … lees verder »

Vragen over coronavirus

20 maart 2020

Ons bereiken momenteel veel vragen van met name ondernemers in verband met het Coronavirus. Ik verhuur winkelruimte maar mijn huurder betaalt de huur niet omdat zijn omzet is gekelderd. Wat kan ik doen? Ik kan mijn leverancier niet betalen want mijn afnemers betalen mij niet. Wat kan ik doen? Het gaat verder onder meer om … lees verder »

Spreekuur nu ook via Skype of telefoon

Ons gratis spreekuur voor ondernemers blijft gewoon doorlopen. U kunt zich hier aanmelden. Desgewenst kan dit echter eveneens telefonisch of via Skype plaatsvinden.

GRATIS JURIDISCH SPREEKUUR VOOR HET MKB

13 februari 2020

Van der Goen Advocaten staat al sinds 1969 pal voor de MKB-ondernemer! Kom langs op ons gratis spreekuur en laat u adviseren over onder meer: geschillen, contracten, algemene voorwaarden, IT-recht, intellectuele eigendom, arbeidsrecht of huurrecht. Het spreekuur is elke dinsdag tussen 10:00 en 12:00. Als u zich van tevoren aanmeldt via onze website of per … lees verder »

Update heupprothesezaken

28 december 2019

In de voorhoedeprocedure tegen producent Zimmer, waarin deze tussentijds hoger beroep had ingesteld tegen het tussenvonnis van de rechtbank uit 2017, heeft het gerechtshof deze maand arrest gewezen. Het hof heeft hierin op enkele essentiële punten een oordeel geveld dat ook voor de andere zaken van belang is. Onder meer met betrekking tot de vraag … lees verder »

Huurrecht

24 november 2019

Ons kantoor behandelt sinds jaar en dag zaken op het gebied van het huurrecht. Indien u verhuurder bent van vastgoed (woning-, winkel-, of bedrijfspand) is het voor u van groot belang op de hoogte te zijn van de ins en outs van het huurrecht. Hieronder laten wij enkele voorbeelden de revue passeren die voor u … lees verder »

Claims/Stint

18 oktober 2019

  Update claims Stint Hieronder volgt een update in de zaak betreffende de schadeclaims ter zake van de Stint. Inmiddels zijn wij met deze claim gestart. Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie. In deze zaak achten wij de producent van de Stint aansprakelijk voor het op de markt brengen van een gebrekkig … lees verder »

CLAIMS/STINT

4 september 2019

Zoals wij eerder berichtten behandelen wij de schadeclaims ter zake van de Stint. Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie. Meer hierover vindt u in het AD van 4 september 2019 en het Radio 1 Journaal: en het NOS Televisiejournaal: Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.