Nieuws

Vragen over coronavirus

20 maart 2020

Ons bereiken momenteel veel vragen van met name ondernemers in verband met het Coronavirus. Het gaat onder meer om vragen ter zake van annuleringen van  bestellingen, evenementen, zakenreizen of vakanties. Ook wil men weten of zekerheden verlangd kunnen worden van contractpartners, bijvoorbeeld voordat er geleverd zal worden. Voorts willen veel ondernemers weten of men in … lees verder »

Spreekuur nu ook via Skype of telefoon

Ons gratis spreekuur voor ondernemers blijft gewoon doorlopen. U kunt zich hier aanmelden. Desgewenst kan dit echter eveneens telefonisch of via Skype plaatsvinden.

GRATIS JURIDISCH SPREEKUUR VOOR HET MKB

13 februari 2020

Van der Goen Advocaten staat al sinds 1969 pal voor de MKB-ondernemer! Kom langs op ons gratis spreekuur en laat u adviseren over onder meer: geschillen, contracten, algemene voorwaarden, IT-recht, intellectuele eigendom, arbeidsrecht of huurrecht. Het spreekuur is elke dinsdag tussen 10:00 en 12:00. Als u zich van tevoren aanmeldt via onze website of per … lees verder »

Update heupprothesezaken

28 december 2019

In de voorhoedeprocedure tegen producent Zimmer, waarin deze tussentijds hoger beroep had ingesteld tegen het tussenvonnis van de rechtbank uit 2017, heeft het gerechtshof deze maand arrest gewezen. Het hof heeft hierin op enkele essentiële punten een oordeel geveld dat ook voor de andere zaken van belang is. Onder meer met betrekking tot de vraag … lees verder »

Huurrecht

24 november 2019

Ons kantoor behandelt sinds jaar en dag zaken op het gebied van het huurrecht. Indien u verhuurder bent van vastgoed (woning-, winkel-, of bedrijfspand) is het voor u van groot belang op de hoogte te zijn van de ins en outs van het huurrecht. Hieronder laten wij enkele voorbeelden de revue passeren die voor u … lees verder »

Claims/Stint

18 oktober 2019

  Update claims Stint Hieronder volgt een update in de zaak betreffende de schadeclaims ter zake van de Stint. Inmiddels zijn wij met deze claim gestart. Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie. In deze zaak achten wij de producent van de Stint aansprakelijk voor het op de markt brengen van een gebrekkig … lees verder »

CLAIMS/STINT

4 september 2019

Zoals wij eerder berichtten behandelen wij de schadeclaims ter zake van de Stint. Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie. Meer hierover vindt u in het AD van 4 september 2019 en het Radio 1 Journaal: en het NOS Televisiejournaal: Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Valetparking Schiphol

12 augustus 2019

Momenteel ontvangen wij veel vragen over de problemen met valetparking op Schiphol. Het blijkt veel voor te komen dat de in vertrouwen meegegeven auto’s schade hebben, onverklaarbaar veel kilometers hebben gereden of dat er verkeersovertredingen zijn begaan met bekeuringen tot gevolg. Voorts komt het voor dat auto’s neergezet zijn op plekken waar een parkeerverbod geldt, … lees verder »

CLAIMS/STINT

12 juli 2019

Als specialist groepsclaims productaansprakelijkheid worden wij benaderd door cliënten met betrekking tot de gevolgen van het gebruik van de Stint. Inmiddels zijn wij met de claim gestart. U kunt zich hieronder aanmelden. Dat deze Stints gebreken vertoonden staat vast; zo heeft TNO vastgesteld dat de voertuigen de wettelijk vereiste remgedragingen niet haalden, dat het ontbreken … lees verder »

LAAT UW BEDRIJF NIET WEGZETTEN DOOR GROTE ONLINE PLATFORMS

28 juni 2019

Is uw onderneming wel eens zonder duidelijke reden van een reserverings- of vergelijkingswebsite, app store of online marktplaats verwijderd? Het komt regelmatig voor dat digitale platforms hun macht misbruiken door ondernemers plotseling onderaan in de zoekresultaten te zetten of zelfs helemaal te wissen. Door een recente EU-verordening (de zogenaamde ‘Verordening ter bevordering van billijkheid en … lees verder »