Virus

Vragen over coronavirus

Ons bereiken momenteel veel vragen van met name ondernemers in verband met het Coronavirus.

Ik verhuur winkelruimte maar mijn huurder betaalt de huur niet omdat zijn omzet is gekelderd. Wat kan ik doen?

Ik kan mijn leverancier niet betalen want mijn afnemers betalen mij niet. Wat kan ik doen?

Het gaat verder onder meer om vragen ter zake van annuleringen van  bestellingen, evenementen, zakenreizen of vakanties. Ook wil men weten of zekerheden verlangd kunnen worden van contractpartners, bijvoorbeeld voordat er geleverd zal worden. Voorts willen veel ondernemers weten of men in aanmerking komt voor de diverse steunmaatregelen die de overheid heeft aangekondigd. Voor al dit soort vragen kunt u uiteraard bij ons terecht.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op.

Wilt u meer informatie?

Wij vernemen graag met welk juridisch vraagstuk we u kunnen helpen