Stint

Claims/Stint

Als specialist groepsclaims productaansprakelijkheid worden wij benaderd door cliënten met betrekking tot de gevolgen van het gebruik van de Stint. Inmiddels zijn wij met de claim gestart. U kunt zich hieronder aanmelden.

Dat deze gebreken vertoonden staat vast; zo heeft TNO vastgesteld dat de voertuigen de wettelijk vereisten remgedragingen niet haalden, dat het ontbreken van een zitplaats leidt tot veiligheidsrisico’s, dat het loslaten van de zogenaamde nuldraad naar de gashendel een technisch oncontroleerbare en onbeheersbare versnelling met zich brengt en dat de automatische parkeerrem kan leiden tot gevaarlijke situaties wanneer deze geactiveerd wordt tijdens het rijden.

In principe kan de (verzekeraar van de) producent van de Stints aansprakelijk gesteld worden voor de schade die bij cliënten is opgetreden bij het gebruiken van de Stint (of het maken van kosten) door het verbod voor gebruik alsmede voor de ombouwkosten. De Stint bleek immers niet de veiligheid te bieden die men zou mogen verwachten.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Wilt u meer informatie?

Wij vernemen graag met welk juridisch vraagstuk we u kunnen helpen