Van der Goen Advocaten groeit verder

Van der Goen Advocaten gaat fors uitbreiden. Sinds midden 2000 bevindt Van der Goen Advocaten zich op de mooie locatie nabij Paleis Soestdijk. Door onze groei kwamen we al snel ruimte te kort. Tot nu toe hebben wij dit opgevangen door noodgebouwen te plaatsen op het parkeerterrein, maar nu is de tijd gekomen onze kantoorvilla ingrijpend te renoveren en uit te bouwen.

De uitbouw wordt in de stijl van het huidige pand opgetrokken met een ietwat moderner karakter. Het nieuwe pand zal zo’n twee en een halve keer zo groot worden.

nieuwe pand
nieuwe pand

De bouw zal begin oktober starten en ongeveer zeven maanden in beslag nemen. Tot die tijd zullen wij onze intrek nemen in noodgebouwen op het parkeerterrein.

Uiteraard blijven wij op volle sterkte doorwerken. Parkeren kan vanaf 1 oktober gedurende de verbouwing niet meer achter ons kantoor, maar in de directe omgeving is voldoende parkeerruimte voorhanden. (U kunt desgewenst Dorine Six van ons kantoor bellen voor ons ter beschikking staande gereserveerde plaatsen). Voor eventuele overlast vragen wij uw begrip.

Wilt u meer informatie?

Wij vernemen graag met welk juridisch vraagstuk we u kunnen helpen