Juridische zomerupdate!

Met een gerust hart op vakantie? De zomermaanden bieden een uitgelezen kans om uw onderneming juridisch te optimaliseren. Dit kan u veel geld schelen. Zijn uw algemene voorwaarden bijvoorbeeld nog wel up to date? Moet die lijvige offerte van die ict-dienstverlener niet eerst even door een gespecialiseerde jurist beoordeeld worden? Voldoet uw nieuwe webshop eigenlijk wel aan de geldende wetgeving? Wilt u eigenlijk die disfunctionerende werknemer na zijn vakantie niet meer terugzien?

Laat ons dit soort kwesties tijdens uw vakantie oplossen, dan kunt u optimaal beschermd na de vakantie weer aan de slag.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Uw hele onderneming in een keer juridisch optimaliseren? Dat kan ook! Maak hiervoor een afspraak voor een Legal Audit (juridische Quickscan):

Van der Goen Advocaten heeft een unieke formule ontwikkeld voor dienstverlening op drie niveaus:

  1. De Praktijkjurist: het bedrijf wordt doorgelicht door middel van een door ons telkens geactualiseerde legal audit. Hiermee bepalen wij de juridische behoefte van uw bedrijf in overleg met u. Het enorme voordeel hiervan is dat dit systeem uiterst flexibel is: de een kan volstaan met enkele uren per jaar, de ander heeft een veel intensievere behoefte. De uitwerking vindt plaats door De Praktijkjurist die de onderneming bezoekt en op juridisch gebied ondersteuning biedt aan de directie of stafafdeling in alle voorkomende juridische kwesties. Dit gebeurt in nauwe samenspraak met de advocaten.
  2. Advocatuur: advocaten gespecialiseerd in de voornaamste juridische aspecten waarmee het bedrijfsleven te maken krijgt. Zonodig worden deze bijgestaan door gespecialiseerde adviseurs.
  3. Gespecialiseerde adviseurs: aan ons kantoor verbonden zijn o.m. prof. mr. P.A. Stein, onder meer annotator van arresten van de Hoge Raad op het gebied van arbeidsrecht en huurrecht en prof. Th.J Mulder, onder meer bijzonder hoogleraar Bestuurlijke Informatiekunde en oud-bestuurslid van de Stichting Geschillenoplossing Automatisering.

Op deze wijze realiseren wij een systeem dat in de praktijk zijn waarde heeft bewezen en gekenmerkt wordt door:

  • snelle signalering;
  • effectieve dienstverlening, waarbij onnodige advocatenkosten worden vermeden.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak kennis met ons kantoor op: www.vandergoen.nl, zie voor ict-recht ook ict-rechtloket.nl en voor arbeidsrecht arbeidsrecht-loket.nl

Wilt u meer informatie?

Wij vernemen graag met welk juridisch vraagstuk we u kunnen helpen