M.B. Bruinsma

Mark Bruinsma

Mark studeerde Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam, afstudeerrichting Privaatrecht met extra keuzevakken uit het Bedrijfs- en Internationaal recht; afstudeerscriptie: civielrechtelijke aansprakelijkheid van de politie in specifieke verkeersgevaarlijke gevallen; doctoraal examen in 1997, sinds 1999 advocaat te Soest; werkzaam bij Van der Goen advocaten sinds 1997; sinds 1988 actief in diverse commissies binnen Volleybalvereniging Utrecht en tevens als bondsscheidsrechter en wedstrijdsecretaris, gespeeld op nationaal niveau.

Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur: Mark heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:– Algemene praktijk, Burgerlijk recht en Arbeidsrecht. Deze registratie verplicht Mark elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten onderhoudt Mark de volgende rechtsgebieden: Algemene praktijk, Burgerlijk recht en Arbeidsrecht.

Wilt u meer informatie?

Wij vernemen graag met welk juridisch vraagstuk we u kunnen helpen