Zitting Lekker Leven-zaak

Een aantal cliënten en andere gedupeerden die zich (nog niet) bij ons gemeld hebben heeft te kennen gegeven aanwezig te willen zijn bij de zitting op 19 september a.s. voor de rechtbank te Groningen waarover wij eerder berichtten. Indien u dit ook wenst volgen hier de nadere gegevens:

datum: dinsdag 19 september 2006;

tijdstip: 13.45 uur p.m.;

zaal:14;

adres rechtbank: Guyotplein 1;

plaats: Groningen.

Benadeelden die zich gevoegd hebben mogen tijdens de zitting in de zaal plaats nemen waarbij ik echter nog wel herhaal dat het geen inhoudelijke behandeling betreft. Het kan dan ook zijn dat er behalve de vordering van de officier van justitie en een eventueel verzoek om in vrijheidstelling van de kant van de verdediging weinig besproken zal worden (voor de behandeling is 15 minuten uitgetrokken).

Wel zal ondergetekende bij de zitting aanwezig zijn. Voor degenen die geen persoonlijk contact gehad hebben bestaat wellicht de mogelijkheid om elkaar na afloop kort te ontmoeten. Indien u van plan bent te komen is het wellicht goed dit even per mail te melden en na afloop van de zitting bij het verlaten van de zaal desgewenst contact met mij op te nemen.

Op dezelfde datum zal ik ook een bespreking hebben met de curator in het faillissement van enige vennootschappen van de heer Leroi.

Inmiddels heeft u wellicht een uitnodiging van de officier van justitie ontvangen voor een bespreking op 22 of 23 november a.s. te Zwolle. Indien u zich bij ons als cliënt gemeld hebt zal ik namens u aanwezig zijn en behoeft u niet te reageren (uiteraard kunt u ook zelf de bijeenkomst bijwonen).

Wilt u meer informatie?

Wij vernemen graag met welk juridisch vraagstuk we u kunnen helpen